arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TN Jukbeenderen

Jukbeenderen opvullen

Wil je je wangen liften, van een slappe hals verlost worden én minimaal 5 jaar jonger geschat worden dan je daadwerkelijk bent, dan zul je het in het opvullen van je jukbeenderen moeten zoeken.

Jukbeenderen opvullen

Vanaf je dertigste krijg je te maken met onderhuids volumeverlies. Bot- en vetverlies zorgen ervoor dat je jukbeenderen minder goed zichtbaar zijn met de bijbehorende ingevallen wangen. Om over het effect van de zwaartekracht op je kaaklijn nog maar te zwijgen.

Met behulp van fillers kun je het gebied rond je jukbeenderen opvullen en het volumeverlies corrigeren. Voordeel is dat je hiermee ook fijne lijntjes rond je mond vermindert én tegelijkertijd je kaaklijn verstrakt. Bij een liquid facelift speelt het opvullen ter hoogte van je jukbeenderen ook een hele belangrijke rol. Natuurlijk is elk gezicht anders, maar als je het subtiel doet en de fillers hoog op de jukbeenderen plaatst, hoef je je helemaal geen zorgen te maken over een onnatuurlijk resultaat.

Video

In deze video legt cosmetisch arts Bart Biermans van The Body Clinic precies uit welk effect het opvullen ter hoogte van je jukbeenderen heeft op de rest van je gezicht en gaan we dieper in op de voordelen van een liquid facelift!

Furrow op Instagram