arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Insmeren gezicht

Insmeren gezicht

De beschermingsfactor van je zonnebrandcrème (lees: SPF) mag dan belangrijk zijn, waar je je zonnebrandcrème aanbrengt is misschien nog wel belangrijker. Zo zijn er een aantal delen van je gezicht die je onbewust heel makkelijk vergeet om in te smeren. Met alle gevolgen van dien…


Zo is de kans klein dat je bij het insmeren van je gezicht bijvoorbeeld ook aandacht aan je oogleden besteedt. Toch zijn er maar weinig zonnebrillen met een uv-bescherming, dus wil je een ooglidcorrectie vermijden dat is het belangrijk dat je voortaan ook je oogleden insmeert met factor 30.

Maar naast je oogleden zijn er nog een aantal vergeten delen van je gezicht. In deze video zie je wat je vaak vergeet bij het insmeren van je gezicht.

Furrow op Instagram