arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
hoera-ik-ben-jarig

Hoera, ik ben 37 jaar oud!

Hoera, ik ben 37 jaar oud!

Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat ben ik. Vandaag ben ik 37 jaar oud. Ik heb een speciale verjaardagsvideo gemaakt om iedereen te bedanken en even stil te staan bij hoe leuk het is om ouder te worden en hoe dankbaar ik ben dat ik elke dag met Furrow bezig kan zijn.

Ik ben vast veel mensen vergeten te bedanken in de video (bijvoorbeeld: Elian Brenninkmeijer, Jaap Bastiaans, Claudia Anna van Liempd, Jill van Thiel, Elle Vissers, Agnieszka Kadula, Roya Zare, Dennis van Bentum, Marlous Volkers, Guy van der Reijden en iedereen @3SIXTY5 Personal Training, Nils Kuipers, Rachelle Hensgens, Thomas Rietrae, Bregje van Iperen, Jennifer Wilson, Silvana Hoekstra, Ferry Loeve, Bart van Slobbe, Telemachos Ravensbergen, Dick van Niet), maar ik ben echt iedereen dankbaar.

Ik probeer elke minuut te genieten van wat ik allemaal meemaak, welke mogelijkheden ik allemaal krijg en wie me daarbij steunt. En zonder alle lezeressen kan ik het echt niet.

DANK JE WEL!

Furrow op Instagram