arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het YouTube channel van Furrow.nl

Het YouTube channel van Furrow.nl

Het is heel leuk om over botox, fillers en crèmes te praten, maar het is nog leuker om ernaar te kijken. Dat is de reden dat ik steeds meer video’s maak. Al deze video’s vind je vanaf nu terug op het nieuwe YouTube channel van Furrow.nl

Als je het opvullen van lippen van dichtbij kunt bekijken, krijg je letterlijk een beter beeld van wat je kunt verwachten. En het is volgens mij ook best handig als je in de video ‘slaaprimpels voorkomen‘ precies te zien krijgt hoe je met behulp van tennisballen en een panty ervoor zorgt dat je de volgende ochtend niet met een gekreukeld gezicht wakker wordt.

youtube-kanaal-furrow-nl

Het YouTube channel van Furrow.nl

Vanaf nu komt er sowieso elke maandag en donderdag een nieuwe video online. Op donderdag kun je terecht voor een video van dé Beauty Smoothie. Deze smoothies zijn behalve lekker, ook nog eens heel goed voor je huid. En op maandag wisselt het onderwerp van de video. Dit kan een video over botox zijn, een VLOG, of een DIY-haarmasker.

Wil je geen enkele video missen, dan kun je je abonneren. Dat betekent dat zodra er een nieuwe video online komt, je een berichtje krijgt. Het is helemaal gratis en vooral heel makkelijk. Wil je je abonneren (lees: heel leuk!), klik dan hier.

Ik hoop dat je voortaan veel plezier hebt van alle video’s. Tips, suggesties en comments bij de video’s zijn altijd welkom. O ja, en als je video heel leuk vindt, laat het weten via het duimpje omhoog.

Have fun op het YouTube channel van Furrow.nl.

Furrow op Instagram