arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het geheim van mooie billen

De billen van Kim Kardashian zijn wereldberoemd

Altijd al mooie billen willen hebben net als celeb Kim Kardashian? De billen van Kim Kardashian zijn bijna nog beroemder dan Kim Kardashian zelf. Niet voor niets kregen de billen van Kim Kardashian in 2010 de award voor World’s Best Bum’  Haar billen zijn prachtig namelijk. Nu nog wel, maar hoe zullen de billen van Kim Kardashian er over 15 jaar uitzien? Want je krijgt niet alleen meer rimpels als je ouder wordt, ook de rest van je lichaam verliest zijn stevigheid. Voor je borsten kan een push-up BH veel doen, maar voor je billen zul je toch echt zelf aan de slag moeten. Dat betekent sporten.

Wat moet je doen om mooie billen te krijgen?

Er zijn genoeg oefeningen om mooie billen te krijgen. Maar voordat je nu naar de sportschool rent om de standaard biloefeningen te gaan doen, zul je eerst je billen moeten wakker maken. Je billen zijn namelijk ‘lui‘, daarom gaan ze ook hangen. Als je ouder wordt, nemen je beenspieren namelijk automatisch een stukje van je bilspieren over. Daar kan jij niks aan doen, dat hoort nou eenmaal bij het vrouw zijn en het ouder worden. Het gevolg is alleen dat je boven de 35 plattere billen krijgt. Om mooie billen te krijgen en te behouden, zul je je billen moeten ‘activeren‘.

Het geheim van mooie billen

In dit YouTube filmpje leg ik je precies uit wat je moet doen om je billen wakker te schudden en geef ik je een simpele oefening om je billen te trainen. De oefening voor je billen is namelijk een squat, maar als je niet van te voren je billen een teken geeft dat ze aan het werk moeten, dan train je met een squat eerder je bovenbenen dan je billen. Gevolg: getrainde (lees: dikkere) bovenbenen, maar nog steeds hangende billen.

Work that bum! Dan loop je volgend jaar zomer met dezelfde billen als Kim Kardashian op het strand.

 

 

 

 

Furrow op Instagram