arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Healthy beautymasker met quinoa

Als je dacht dat healthy al populair was, wacht maar tot je met de healthy beautymaskers kennis hebt gemaakt. Healthy beautymaskers zijn maskers met pure en gezonde ingrediënten waarvan je letterlijk het water in je mond krijgt. Zo kan je dan ook tijdens het maken van dit healthy beautymasker met quinoa beslissen of je het uiteindelijk op je gezicht smeert, of in de pan gooit om een verrukkelijk gerecht mee te maken.

Healthy beautymasker met quinoa

Dit healthy beautymasker bestaat uit 3 ingrediënten, die goed voor je huid zijn door ze op te eten, maar je kunt ze ook als masker gebruiken:

  • – eiwit van één ei
  • – 1 eetlepel (rauwe) honing
  • – 1 eetlepel quinoavlokken

Quinoa

Met de zomer in aantocht kan dit healhty beautymasker met quinoa niet ontbreken. Superfood quinoa is namelijk gezond, goed voor de lijn én ook nog eens goed voor je huid. Dit zaad (nee, geen graan!) zit bomvol vitamines A, D, E en F en mineralen, waaronder fosfor.

healthy-beautymaskers-met-quinoa

In deze video zie je hoe ‘I love Health‘- Daisy Oppelaar en ik onze krachten bundelen en een healthy beautymasker met quinoa maken. De vraag is alleen: smeren we het masker op ons gezicht, of maken we er een gezonde lunch van?

Furrow op Instagram