arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Hans Ubbink herfst-wintercollectie 2013/2014

Hans Ubbink

Bekende Nederlanders Matthijs van Nieuwkerk, Bart Chabot en natuurlijk Beau van Ervan Dorens zijn allemaal groot fan van Nederlands ontwerper Hans Ubbink. Heb je geen idee wie Hans Ubbink is? Je herkent zijn kleding vast wel: zijn prints herken je uit duizenden en zijn handelsmerk zijn bijvoorbeeld de colberts waar Beau van Erven Dorens altijd in gespot wordt. Maar niet alleen mannen lopen graag in de kleding van Hans Ubbink. Kim Feenstra en Marly van der Velden dragen ook graag de kleding van deze ontwerper.

Kortom: Hans Ubbink is hot. Terwijl wij nog staan te rillen van de eerste echte winterdag van dit jaar (jeetje wat is het koud!), loopt Hans Ubbink al weer een jaar vooruit. Gisteravond presenteerde de ontwerper in Amsterdam zijn collectie voor de herfst/winter van 2013/2014. En ook deze collectie springen de prints er weer uit. De herfst-winter van 2013/2014 zal geheel in het teken staan van schemerlampen. Nee, echt: de schemerlampen die bij je oma op het bijzettafeltje staan. En zodra de schemerlamp van oma om de hoek komt kijken, is Furrow erbij.

Ik was gisteravond aanwezig bij de modeshow en had een interview met Hans Ubbink. En ik kan je verklappen, vanaf nu wil je dolgraag in een schemerlamp gezien worden. Hans vertelt alles over oude modellen en natuurlijk vraag ik of de ontwerper ook botox gebruikt.

Furrow op Instagram