arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
hangende-borsten-voorkomen

Hangende borsten voorkomen? Kan dat?

Hangende borsten

Te klein, te groot, of te slap. De kans dat je helemaal tevreden bent met je borsten is niet zo heel groot en vooral over hangende borsten (na kinderen!) wordt volop geklaagd. En dat is waar BreastGro om de hoek komt kijken. Op natuurlijke wijze zorgen deze supplementen er misschien voor dat je borsten nét een stukje steviger en eventueel ook nog eens een cupmaat groter worden.

Hangende borsten verminderen

De capsules van BreastGro zijn gevuld met een geheime combinatie van 6 verschillende soorten granen, 3 soorten hop en een natuurlijk soja-extract die ervoor zorgen dat je binnen 3 maanden met stevigere borsten door het leven gaat.

Maar niet iedereen staat altijd even positief tegenover dit soort producten. ‘Werkt het wel?’, ‘Daar zitten vast hormonen in!’ en ‘Is het überhaupt wel goed voor je?’

Video

Kun je eigenlijk met pillen hangende borsten voorkomen? In deze video onderzoek ik hoe we tegenover dit soort producten staan. En natuurlijk of de Nederlandse vrouwen tevreden zijn over hun borsten. Kijk je mee?

 

Furrow op Instagram