arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Handstand goed tegen huidverslapping

Het is niet zo gek dat je rond je 40ste te maken krijgt met huidverslapping en hamsterwangen, aangezien je in je leven dan al 14.600 dagen rechtop hebt doorgebracht. Je kunt dit natuurlijk altijd bestrijden met fillers, maar misschien is het een idee om eens wat vaker op je kop te gaan staan. Een handstand is namelijk goed tegen huidverslapping.

Handstand

Het draait bij de handstand allemaal om de doorbloeding van je huid. Deze zorgt er namelijk voor dat je huid gevoed wordt. Als je rechtop staat is de zwaartekracht niet alleen van invloed op je hamsterwangen, maar moet je lichaam sowieso enorm hard werken om ervoor te zorgen dat het bloed bij je gezicht komt.

Trouwens een handstand zorgt er niet alleen voor dat je huid voorzien wordt van zuurstof, maar ook dat afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Hierdoor krijg je een gezonde blos (lees: geen blush meer nodig) en een stralende teint. Hierdoor is de handstand niet alleen geweldig in de strijd tegen huidverslapping, maar zorgt hij ook nog voor mooier en voller haar.

In deze video vertel ik alles over de voordelen van de handstand en waarom deze ook nog eens van invloed is op je haar.

 

Furrow op Instagram