arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Haarmasker avocado maken

Vooral in de herfst kan je te maken krijgen met droog, dof haar. En rimpels mogen je oud maken, dof haar doet hier goed aan mee. Avocado is niet alleen geweldig tegen rimpels, deze vrucht is ook dé uitvinding voor je haar.

Volgens haargoeroe Fikri Kala kun je het beste zelf een haarmasker avocado maken. Avocado is ultiem als het gaat om het bestrijden van droog herfsthaar. Het masker zorgt voor glanzend haar en maakt het tegelijkertijd elastisch. 

Avocado’s zitten bomvol vitamines, mineralen en de gezonde vetten. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt om rimpels mee te bestrijden, maar ook voor droog haar. Het is dan ook het hoofdbestanddeel van dit haarmasker.

Ingrediënten haarmasker avocado

  • – avocado
  • – arganolie
  • – lavendelolie

Haarmasker avocado maken

Veel simpeler krijg je het niet, want dit masker is echt heel eenvoudig te maken. Het enige nadeel is dat je even op pad moet om argon- en lavendelolie bij de natuurwinkel te halen.

In deze video laat ik zien hoe je zelf een haarmasker avocado maakt en geef ik tips waarom je tijdens een haarmasker geen handdoek om je hoofd moet wikkelen.

Furrow op Instagram