arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gezonde tosti met geitenkaas

Gezonde tosti met geitenkaas

Wil je afvallen dan zijn (langzame) koolhydraten meestal verboden terrein. Toch kan je lichaam niet zonder, en vooral vlak voor het sporten zijn koolhydraten eigenlijk onmisbaar. Vlak voor een bezoek aan de sportschool is deze gezonde tosti met geitenkaas dan ook zeker toegestaan.

Door de kaas te vervangen door geitenkaas, zuurdesemspeltbrood te gebruiken en gezonde vetten toe te voegen, is deze tosti ook daadwerkelijk gezond te noemen. Kleine kanttekening: dat betekent helaas niet dat je vanaf nu onbeperkt gezonde tosti’s kunt gaan eten.

Benieuwd naar het recept? In deze video zie je hoe ik samen met Daisy Oppelaar van ilovehealth.nl een gezonde tosti met geitenkaas maak. Vergeet niet dat je daarna nog wel moet gaan sporten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram