arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gezonde snacks afvallen: Muscle balls

Als er van je verwacht wordt dat je dit weekend bikiniproof bent, is het misschien geen goed plan om bergen pindakaas naar binnen te werken, maar in de strijd tegen rimpels kunnen 3 eetlepels pindakaas per dag eigenlijk niet ontbreken. Het is alleen nogal oncharmant om pindakaas rechtstreeks uit de pot te eten. De oplossing hiervoor zijn gezonde snacks, oftewel muscle balls.

muscle-balls

Muscle balls zijn kleine, gezonde snacks bomvol goede vetten, antioxidanten, eiwitten en pindakaas. Ze zijn gezond, snel en simpel te maken en daarnaast ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.

Wat heb je nodig voor deze gezonde snacks afvallen?

  • – 250 ml crunchy pindakaas (liefst biologisch)
  • – 10 ml honing/ agavesiroop
  • – 70% pure chocolade/ cacao nibs/ raw chocolate
  • – whey proteïnepoeder (vanille)

Hoe maak je de gezonde snacks afvallen?

Zo snel als je ze opeet, zo makkelijk maak je ze. In deze video laat ik je precies zien hoe je deze gezonde snacks maakt.

Wil jij op de hoogte blijven van al het rimpelnieuws, video’s en winacties like Furrow dan op Facebook. En wil je geen antirimpelbehandeling missen, vergeet je dan niet te abonneren op het videokanaal van Furrow.

Furrow op Instagram