arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
gezonde koekjes met quinoa

Gezonde koekjes met quinoa

Gezonde koekjes met quinoa

Zodra het woord gezond genoemd wordt, is de kans groot dat je aan groente moet denken. Toch zijn het juist de chocolade en kokos in deze gezonde koekjes met quinoa die voor een mooie huid zorgen.

Kokos

Kokos heeft namelijk antibacteriële, antivirale en antischimmel (CANDIDA!) eigenschappen die je beschermen tegen ongewenste infecties. En kokos is goed voor je cholesterol. Cholesterol wordt al snel gekoppeld aan het hart, maar is ook essentieel voor een sterke huidbarrière en geeft een gezonde glans aan je huid.

Rauwe cacao

Rauwe cacao is het superfood der superfoods en bevat meer dan 300 bestanddelen (o.a. eiwitten, magnesium, calcium, zink, ijzer en koper) die bijdragen aan een mooie huid. Zo is zink nodig voor de aanmaak van elastine, zorgt calcium ervoor dat je cellen op de juiste manier uitrijpen en door de bergen antioxidanten ben je ook nog eens beschermd tegen de zon.

Ingrediënten gezonde koekjes met quinoa:

  • – 25 gram gepofte quinoa
  • – 2 eetlepels rauwe cacaopoeder
  • – 2 eetlepels kokosolie
  • – 2 eetlepels honing
  • optioneel: 2 eetlepels kokossnippers

Gezonde koekjes bakken met quinoa:

Zin om gezonde koekjes te bakken? In deze video laat cosmetisch arts Elle Vissers precies zien hoe je deze koekjes maakt. En ik ze opeet…!

Furrow op Instagram