arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
gezonde chocolademousse

Gezonde chocolademousse

Gezonde chocolademousse

Misschien loopt het water je niet meteen in de mond bij een combinatie van rauwe cacao en avocado, maar als je eenmaal een hap hebt genomen wil je nooit meer zonder. Ze vormen namelijk de basis van deze gezonde chocolademousse.

Rauwe cacao heeft meer dan 300 bestanddelen (lees: eiwitten, magnesium, calcium, zink, ijzer en koper) met voordelige effecten op je gezondheid en huid. Just so you know: calcium stimuleert het juist uitrijpen van de huidcellen en zink is bijvoorbeeld betrokken bij de aanmaak van elastine.

Ook de avocado is een absolute aanrader voor een zachte, glanzende huid. Hij zorgt voor het versterken van e natuurlijke huidbarrière en zit bomvol vitamines A, C en E. Dé vitamines op het gebied van anti-aging.


Mocht je je zorgen maken over de vetten van een avocado: niet alle vetten maken je ook daadwerkelijk vet. Je mag deze chocolademousse dan ook best eens per week op het menu hebben staan. De gezonde vetten uit avocado geven juist weer een boost aan je huid.

Ingrediënten gezonde chocolademousse

  • – 1 rijpe avocado
  • – 1 banaan
  • – 2 eetlepels rauwe cacaopoeder
  • – 1 scheutje amandelmelk
  • – 2 el honing
  • – amandelschaafsel

Behalve dat deze gezonde chocolademousse GODDELIJK is, is hij ook nog eens heel makkelijk te maken. Benieuwd naar het recept? Check de video!

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram