arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gezichtsoefeningen tegen rimpels

Als je slank wilt blijven en een mooi lichaam wilt hebben, zul je naar de sportschool moeten. Voor een platte buik zijn er sit-ups en voor mooie billen en benen zijn squats weer geschikt.

Voor elk lichaamsdeel is er wel een bepaalde oefening, maar het leuke is dat er ook oefeningen zijn om je rimpels te verwijderen. Deze oefeningen vragen net zoveel doorzettingsvermogen als in de sportschool en je moet ze minimaal 2 x per dag doen. Toch is succes gegarandeerd en als je het consequent blijft volhouden worden je rimpels een stuk minder zichtbaar.

Ik laat je in deze filmpjes precies zien wat je moet doen en voor welke rimpels de oefeningen zijn.

Het eerste filmpje laat je zien hoe je van de rimpels in je voorhoofd af kan komen. Botox legt de spieren stil, maar juist door ze te trainen kan je ook je rimpels verwijderen. Wat moet je precies doen? Bekijk het filmpje hieronder.

Gezichtsoefeningen tegen rimpels

En heb je een hekel aan de lijnen aan de zijkant van je mond? Door die spieren beter te laten doorbloeden kun je ze ook verminderen. Met de volgende oefening kun je van deze vervelende rimpels afkomen.

Gezichtsoefeningen tegen rimpels

Ik ben vanaf vandaag volop aan het trainen. Doe je mee? O ja, volgende week krijg je op furrow.nl weer nieuwe oefeningen. Train ze!

Furrow op Instagram