arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gezichtsbehandeling met zuurstof

Gezichtsbehandeling met zuurstof

Volgens Madonna is zuurstof het geheime wapen als het gaat om anti-aging en ook Renée Zellweger en styliste Rachel Zoe zijn lyrisch over deze gezichtsbehandeling waarbij gebruikgemaakt wordt van zuurstof. Het is zo populair, omdat het ervoor zorgt dat je meteen resultaat ziet. Een glanzende huid, gezonde rode wangen en een fris gezicht verraden dat je net een gezichtsbehandeling met zuurstof hebt gehad.

Lucht mag dan onze eerste levensbehoefte zijn, ook onze rimpels kunnen namelijk wel wat extra zuurstof gebruiken.

gezichtsbehandeling-met-zuursto-2

Gezichtsbehandeling met zuurstof

Madonna liet zelfs haar assistenten het zuurstofapparaat tijdens haar tournee naar haar hotel brengen, om er zeker van te zijn dat ze haar favoriete behandeling niet zou missen. Het draait er bij deze behandeling om met hoge druk zuurstof in de huid te spuiten. Hierdoor worden de ingrediënten sneller en beter door de huid opgenomen. Want naast zuurstof worden er bij de deze rimpelbehandeling ook andere antirimpelingrediënten zoals hyaluron gebruikt.

Verschil moet er zijn en helaas heb ik geen assistenten die mij het apparaat komen brengen, maar bezocht ik voor deze video Palais des Cosmétiques in Amstelveen om meer over deze gezichtsbehandeling te weten te komen.

Furrow op Instagram