arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
gevulde-komkommer-1

Gevulde komkommer

Behalve dat je komkommer terugvindt op het lijstje veel eten en toch afvallen, is deze groente gewoon heel goed voor je huid. Hij mag dan voor 95% uit water bestaan, in de overige 5% vind je de vitamines B en C. En onderschat ook de mineralen in de schil niet. Kalium, magnesium en silicium bevorderen namelijk weer de stevigheid en elasticiteit van je huid.

Maar laten we eerlijk zijn: juist door het hoge watergehalte zit er weinig smaak aan een komkommer. Gelukkig kun je hem met behulp van wat Hüttenkäse en garnalen vullen en past het nog steeds in je dieet.

Recept gevulde komkommer

Benieuwd hoe je een gevulde komkommer maakt? Check de video waarin cosmetisch arts (en voedingsdeskundige!) Elle Vissers precies wat je allemaal nodig hebt.

 

Furrow op Instagram