arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Fillers in de aanbieding

Bij de Albert Heijn is het volkomen normaal dat je boodschappenwagentje vol ligt met bonusartikelen en ook bij het boeken van vliegtickets is het niet gek om aanbiedingen in de gaten te houden. Bij je gezicht is het natuurlijk een ander verhaal, maar het komt ook regelmatig voor dat Botox en fillers in de aanbieding zijn.

fillers-in-de-aanbieding

Botox en fillers in de aanbieding

Was Botox vroeger alleen iets voor de ‘rich and famous’, tegenwoordig is de injectable bijna voor iedereen bereikbaar. Er is altijd wel ergens Botox in de aanbieding en als je een beetje goed zoekt, kun je soms wel voor 100 euro van je fronsrimpel verlost worden.

Maar er gelden niet alleen hoge kortingen op Botox. Ook voor fillers geldt dat ze steeds vaker tegen voor een laag tarief worden aangeboden. In principe verschillen de prijzen per kliniek, maar wil je van statische rimpels verlost worden, dan betaal je al snel 400 euro.

In deze video legt esthetisch arts Stephan Marks uit waarom je fillers met mobiele telefoons kunt vergelijken en waarom deze maand de fillers in zijn kliniek een stuk goedkoper zijn.

Furrow op Instagram