arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Facelift zonder operatie: liquid facelift

Ondanks dat een liquid facelift nog weleens wordt vergeleken met een traditionele facelift, zijn het twee totaal verschillende behandelingen. Bij de ouderwetse facelift wordt de slappere huid met behulp van een operatie strakgetrokken, maar het volumeverlies wordt niet hersteld. Bij de liquid facelift wordt de slappere huid juist niet weggesneden, maar alleen het volumeverlies hersteld.

Toch wint deze facelift zonder operatie steeds meer terrein, omdat de downtime van deze behandeling een stuk korter is. 

Facelift zonder operatie

Je hoeft dan niet onder het mes, maar bij een liquid facelift komen wel een hoop naalden kijken. Bij een facelift zonder operatie wordt het volume in je gezicht hersteld met behulp van fillers en daarnaast worden de dynamische rimpels ook nog eens verminderd met behulp van botox.

In deze video zie je hoe cosmetisch arts Hayri Hortoglu een facelift zonder operatie uitvoert. Let op: deze video bevat close-upbeelden van een fillerbehandeling.

Furrow op Instagram