arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Face yoga: volle lippen

Face yoga: volle lippen

Als je een sixpack of gespierde armen wilt hebben dan zul je je meerdere malen per week in de sportschool in het zweet moeten werken. Maar in de strijd tegen rimpels kom je er niet met deze oefeningen en is de ‘vis op het droge‘ juist weer hot and happening, oftewel: face yoga.

Volgens Gwyneth Paltrow is face yoga haar geheim in de zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook Jennifer Aniston schijnt haar pilates te hebben verruild voor deze vorm van gezichtsgymnastiek.

Face yoga: volle lippen

Bij Face yoga train je dagelijks de spieren in je gezicht. Er zijn speciale oefeningen voor je voorhoofd, wangen, onderkin en voor je mond.

En zoals bij alles zijn ook er bij face yoga voor- en tegenstanders. De fans beweren dat je door minimaal 6 x per week je rimpels te trainen geen botox meer nodig te hebt. De tegenstanders roepen dat de oefeningen geen enkel effect hebben, behalve dat ze juist voor meer rimpels zorgen.

In deze video laat ik je 3 verschillende face yoga-oefeningen zien die voor volle lippen en minder rimpels rond je mond zorgen.

Geloof jij dat face yoga goed is tegen rimpels?

 

Furrow op Instagram