arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Ervaring DermaFrac

Ervaring Dermafrac

Twee weken geleden schreef ik al alles over mijn ervaring met DermaFrac, maar ik heb mijn behandeling ook gefilmd. In deze video vertel ik alles over wat er tijdens de behandeling precies gebeurt. De Dermafrac is niet zomaar een rimpelbehandeling, maar hot and happening in celebville. Niet voor niets is Madonna er groot fan van.

De Dermafrac is de trend op het gebied van anti-aging en kun je zien een uitgebreide vorm van microneedling. Ik heb de behandeling gefilmd, zodat je precies kan zien wat er gebeurt met je huid en je rimpels terwijl de behandeling bezig is.

Waarom is de Dermafrac effectief tegen rimpels?

De Dermafrac is geweldig om je je rimpels mee te bestrijden, aangezien er tijdens de behandeling gelijk hyaluron in je huid gespoten. Microneedlen alleen zorgt er eigenlijk al voor dat je minder rimpels krijgt, maar om tijdens de behandeling ook hyaluron in je huid te spuiten, is er met deze behandeling geen rimpel meer veilig. Deze behandeling bestrijdt niet alleen fijne lijntjes, maar zorgt er ook voor dat de doorbloeding van je huid verbeterd wordt en stimuleert de aanmaak van collageen.

In deze video zie je hoe ik een behandeling krijg van de specialiste in Nederland op het gebied van de DermaFrac: Els van Gogh.

Wat vind jij van de Dermafrac?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram