arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Dunne bovenlip

Vind je je lippen te dun, dan kan je natuurlijk altijd met lippotlood en lippenstift je lippen bijtekenen. Daarnaast zijn er ook heel veel DIY tips voor volle lippen waarbij je er met prikkelende ingrediënten voor zorgt dat je lippen opzwellen.

Heb je geen zin om elke dag met kaneel aan de slag te gaan en zoek je meer naar een oplossing op de lange termijn voor je dunne bovenlip, dan bieden fillers eventueel uitkomst.

Dunne bovenlip opvullen

Ook Debby Oppelaar is niet helemaal tevreden met de vorm van haar lippen. Vooral als ze lacht, vindt ze haar bovenlip veel te dun. Na maanden twijfelen durft ze het eindelijk aan om haar bovenlip te laten opvullen. Kijk je mee in deze video naar haar behandeling?

Voor meer informatie over deze behandeling kun je terecht op de website van MediConsult.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram