arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

DIY tegen droge lippen

Cera alba, cera flava, bees wax of gewoon bijenwas. In de meeste gezichtscrèmes vind je wel bijenwas op de ingrediëntenlijst. Bijenwas wordt al sinds 150 voor Christus gebruikt in (zelfgemaakte) gezichtscrèmes en ook nu doet het ingrediënt nog steeds wonderen.

Bijenwas geeft glans en zorgt voor de structuur van je gezichtscrème. En het wordt nog vaker gebruikt in lippenbalsems, want bijenwas is geweldig voor het herstellen en voorkomen van droge lippen. In combinatie met kokosolie kan het al helemaal niet meer stuk.

bijenwas

Alternatief Labello

Er wordt steeds vaker gezocht naar een alternatief voor de bekende Labello. Zo krijgt deze lippenbalsem steeds meer kritiek vanwege het verslavende effect. Deze DIY tegen droge lippen is een stuk minder verslavend en net zo effectief. En het leuke is dat je hem op maat kunt maken.

De basisingrediënten voor de DIY tegen droge lippen zijn:

  • – bijenwas
  • – kokosolie
  • – evt. verzorgende oliën.

Wil jij ook bijenwas ontdekken om droge lippen te voorkomen en herstellen? In deze video zie je hoe je met bijenwas en kokosolie een DIY-crème voor droge lippen maakt.

 

Furrow op Instagram