arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De Huidacademie

De Huidacademie

Op dit moment heeft voedingsstad Veghel groot een bord SMAAKMAKEND staan als je er komt binnenrijden, maar daar kan vanaf nu ook RIMPELBESTRIJDEND bij. Er is waarschijnlijk geen andere plek in Nederland te vinden waar zoveel producten van Dr. Zein Obagi te vinden zijn. In deze stad vind je namelijk De Huidacademie, een kliniek waar uitsluitend met deze producten wordt gewerkt. de-huidacademie

De Huidacademie

De Huidacademie combineert het beste van twee werelden, aangezien je er terecht kan voor zowel schoonheids- als medische behandelingen. Zo vind je er de microdermabrasie, maar ook de zwaardere huidbehandelingen zoals de welbekende 3-Step Stimulation Peel en Control Depth Peel. En er wordt daarnaast bij deze kliniek vooral aandacht besteed aan preventie en hoe je huidveroudering kunt voorkomen.

Rimpels zijn namelijk een symptoom, terwijl de achterliggende oorzaak vaak huidbeschadiging is. Bij De Huidacademie kun je dan ook een speciale 3D-foto laten maken, waarop exact te zien is waar je deze beschadigingen hebt opgelopen en dus binnenkort nieuwe rimpels kunt verwachten.

In deze video ga ik op bezoek bij De Huidacademie en kun je exact zien waar er bij mij in de toekomst nieuwe rimpels te zien zijn. Wil je trouwens ook een 3D-foto van jouw huid laten maken, kijk dan voor meer informatie op de website van De Huidacademie.

Furrow op Instagram