arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De anti-rimpelbehandeling van Anouk Smulders

De anti-rimpelbehandeling van Anouk Smulders

Zelfs topmodellen krijgen rimpels, maar dat geldt niet voor Anouk Smulders. De 38-jarige HNT-presentatrice is een natural beauty, maar doet er dan ook veel voor om mooi oud te worden. Het geheim van haar stralende en jeugdige uitstraling ligt namelijk helemaal in Brabant. Iedere 6 weken rijdt het ex-topmodel meer dan 100 kilometer naar het dorpje Chaam waar ze zich bij Résidence de Beauté laat behandelen door schoonheidsspecialiste Evelien.

Anouk Smulders wil het liefst haar rimpels op een natuurlijke manier tegengaan en (nog) niet naar de botox of fillers grijpen. Dit sluit weer perfect aan bij de missie van Evelien. Bij Residence de Beauté krijg je namelijk niet alleen maar een beautybehandeling, maar je vindt er bijvoorbeeld ook alles over natuurlijke voeding. Volgens Evelien komt namelijk een groot gedeelte van je schoonheid van binnenuit.

Niet zo heel gek trouwens dat Anouk groot fan van haar is, want in 2010 heeft Evelien de Beauty Award gewonnen en is hiermee uitgeroepen tot de beste schoonheidsspecialiste van het jaar.

De anti-rimpelbehandeling van Anouk Smulders

Hollands Next Topmodel Anouk Smulders

Bij Anouk komt de schoonheid ook van buitenuit (lees: ze is ultraknap). Zo stond Anouk op de cover van het Franse modeblad Elle, had ze een wereldwijd cosmeticacontract bij Christian Dior en liep ze shows van modegoeroes als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani. En op dit moment is het ex-topmodel vaste deskundige bij RTL Boulevard en volgt ze Daphne Deckers op als presentatrice van het RTL 5-programma Holland Next Topmodel.

De anti-rimpelbehandeling van Anouk Smulders-2

Winactie La Colline:

In deze video vertelt Anouk waarom ze speciaal naar Evelien gaat en wat haar geheim is in de strijd tegen de fijne lijntje en rimpels. En er hoort een geweldige winactie bij, want jij kunt dezelfde beautybehandeling winnen. Word jij na het zien van deze video ook helemaal enthousiast en wil je net zo mooi oud worden als Anouk? Op Facebook wordt onder de likes deze behandeling van La Colline verloot. Like Furrow dan op Facebook en maak kans op deze geweldige behandeling bij Résidence de Beauté.

Furrow op Instagram