arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Colorescience

Normaal gaat wetenschap natuurlijk gepaard met stoffige en grijze professoren, maar bij de minerale make-up van Colorescience gaat wetenschap juist hand in hand met kleur.

Minerale make-up gaat net een stapje verder en brengt make-up en huidverzorging samen. Zo bevat de oogschaduw bijvoorbeeld geen kleurstoffen en is hij volledig samengesteld uit pure mineralen.

Maar het draait niet alleen om kleur bij Colorescience, ook de Core Four zijn voor het merk enorm belangrijk. De Core Four bestaat uit 4 producten die samen de basis van je make-up vormen en tegelijkertijd je huid beschermen en verzorgen.

colorescience-2

De Core Four van Colorescience zijn:

  • 1. Prep & Prime
  • 2. Color & Correct
  • 3. Setting Mist
  • 4. Protect
core-four-colorescience

Deze 4 producten geven je niet alleen een egale en stralende huid, ze zorgen er tegelijkertijd voor dat je huid bijvoorbeeld ook optimaal beschermd is tegen de zon. En met de Setting Mist verzorg je ook nog eens je huid én ben je ervan verzekerd dat je make-up perfect blijft zitten.

Colorescience

In deze video legt visagiste Peggy Hangeraaf alles uit over Colorescience en laat ze in een aantal simpele stappen de Core Four zien.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram