arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Chemische peeling in de zomer

Chemische peeling in de zomer

Een chemische peeling vervaagt pigmentvlekken, vermindert huidbeschadiging door de zon en na afloop ben je gegarandeerd van een gladde én egale huid. Wil je je huid gezond (en jong!) houden, dan is het advies dan ook om deze behandeling twee keer per jaar te laten uitvoeren.

Maar omdat je in de weken na een chemische peeling extra gevoelig bent voor de zon, wordt het wel afgeraden in de zomer. Toch is daar volgens esthetisch arts Stephan Marks geen enkele reden toe.

Chemische peeling zomer

Welke (extra) risico's loop je in de zomer? Welke voorzorgsmaatregelen moet je nemen en waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze video bespreken we alle voor- en nadelen van een chemische peeling in de zomer.

Furrow op Instagram