arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Bovenlip opvullen

Do’s and Don’ts: Bovenlip opvullen

Bovenlip opvullen

Bij het opvullen van je lippen kan er behoorlijk wat misgaan. Om een onnatuurlijk resultaat te voorkomen, is het niet alleen een kwestie van de bovenlip opvullen, maar gaat het vooral om de juiste verhoudingen. Daarnaast speelt ook de overgang tussen je lippenrood en huid nog een belangrijke rol en vergeet ook de filler zelf niet.

Kortom: er valt genoeg te zeggen (en te zien!) over deze behandeling. In deze video vertelt cosmetisch arts Bart Biermans van The Body Clinic alles over de Do’s and Don’ts bij het opvullen van je bovenlip.

YouTube

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s met cosmetisch arts Bart Biermans? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van Furrow. Geen zorgen: het is gratis… http://www.furrow.nl/videos/het-youtube-channel-furrow-nl/

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram