arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botox onnatuurlijk?

Door BN’ers die niet meer verbaasd kunnen kijken, niet meer kunnen lachen, of sowieso geheel emotieloos door het leven gaan, is de reputatie van botox niet altijd even goed. Maar er zijn ook net zo veel (bekende) Nederlanders die ook botox gebruiken, maar waarbij je het niet ziet. En het resultaat dus juist hartstikke natuurlijk is.

In deze Q&A-video beantwoordt cosmetisch arts Bart Biermans van The Body Clinic al jouw en mijn vragen over botox en vertelt hij exact wat de reden is dat botox soms zo onnatuurlijk kan zijn.

YOUTUBE

Wil je op de hoogte blijven van alle (botox)video’s? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal. Geen zorgen: het is gratis… http://www.furrow.nl/videos/het-youtube-channel-furrow-nl/

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram