arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Botox naald

Er is niet alleen een groot verschil tussen botox en fillers, ook waarmee het geïnjecteerd wordt is verschillend. Zo wordt er voor botox altijd een naald gebruikt en bij fillers kan de cosmetisch arts ook gebruikmaken van een canule.

In het artikel naald vs. canule vertelde cosmetisch arts Olga Liplavk alles over het verschil tussen deze 2 instrumenten. Maar het is nog veel handiger om het verschil ook daadwerkelijk te zien.

Botox naald

Daarom zie je in deze video hoe cosmetisch arts Olga Liplavk het volumeverlies in de wang herstelt met een canule en de neus-lippenplooi behandelt met een naald.

Let op: nog even een waarschuwing van tevoren voor het geval je niet tegen botox naald kan: deze video bevat close-upbeelden van een cosmetische behandeling.

Furrow op Instagram