arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
geen-fronsrimpel-meer-met-botox

Botox fronsrimpel

Botox fronsrimpel

Wil je echt gegagarandeerd binnen een aantal dagen van je fronsrimpel af (en ook dat hij eigenlijk nooit meer terugkomt), dan is er maar één oplossing: botox. Niet voor niets is het de allerpopulairste rimpelbehandeling en de manier om voor eens en altijd van je fronsrimpel af te komen. Het grote voordeel is dat je na afloop (bijna) niets van de behandeling ziet. Niet voor niets behoort botox in Amerika dan ook tot de nummer één ‘lunchtime‘ rimpelbehandelingen.

Na een botox-injectie loop je stralend de kliniek uit en kan je eigenlijk meteen weer door met waar je mee bezig was. Maar wist je dat het resultaat van botox stiekem ook nog een paar dagen op zich laat wachten? De meeste mensen zien pas na een dag of 3-4 dat hun rimpels echt verdwijnen. Check alle ins-en-outs over botox in: dossier botox.

Botox-virgin

Less is more‘ gaat echt op bij botox. Vooral als je een botox-virgin bent en nog nooit botox hebt gebruikt om rimpels mee te verwijderen. Belangrijk is om het rustig op te bouwen en niet gelijk je hele gezicht lam te leggen. Ondanks dat de injectable soms negatief in het nieuws komt zitten er bij juist gebruik en de juiste dosering enorm veel voordelen aan. Je kunt er namelijk ook hele mooie en natuurlijke resultaten behalen.

Botox fronsrimpel

Maar hoe komt het dat sommige celebs er zo gek uit gaan zien en last hebben van een verdikking tussen hun wenkbrauwen? Cosmetisch arts Joost Kroon vertelt alles over een leeuwenkop en de vooroordelen die er bestaan over de injectable.

Furrow op Instagram