arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Bobbel op neus weg laten halen

Bobbel op neus weg laten halen

Het kan zijn dat je hem van huis hebt meegekregen (erfelijk!) of dat een breuk de oorzaak is, maar tegenwoordig hoef je in ieder geval niet meer naar de plastisch chirurg om de bobbel op je neus weg te laten halen.

Vergeet bloederige toestanden, snijden, wekenlang met je neus in het gips en andere horrorscenario's; na een neuscorrectie met fillers loop je binnen een halfuur fluitend de deur van de kliniek weer uit.
Zelfs als er sprake is van een bobbel kun je hem met behulp van fillers minder laten opvallen en in sommige gevallen volledig laten verdwijnen.


Deze optische illusie vraagt natuurlijk om tekst en uitleg. In deze Q&A-video legt cosmetisch arts Monique Dikrama alles uit over hoe je met fillers de bobbel op je neus weg kan laten halen.


Furrow op Instagram