arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beugel binnenkant tanden

Het is inmiddels 10 weken geleden dat mijn Incognito Brace is geplaatst. Deze beugel zit aan de binnenkant van mijn tanden in plaats van aan de buitenkant. Het grote voordeel is dat hij hierdoor (bijna) onzichtbaar is voor de buitenwereld. Het nadeel is dan weer dat je er wel een beetje van gaat slissen.

Een beugel aan de binnenkant van je tanden is echt een kwestie van wennen. Vooral de eerste dagen voel je de beugel de hele dag zitten, zijn je tanden gevoelig en heb je last van je tong. Maar dat oncomfortabele gevoel gaat na een tijdje over. Je gaat steeds beter praten, voelt hem steeds minder zitten en je kunt na een aantal dagen (lees: een dag of 5) weer gewoon harde dingen eten.

beugel-binnenkant-tanden

Beugel binnenkant tanden

In deze video vertel ik je over mijn ervaring met een beugel aan de binnenkant van mijn tanden.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram