arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Behandeling wallen met fillers

Terwijl topmodellen aambeienzalf zien als dé oplossing, is de kans groot (vooral als je kinderen hebt) dat jij ’s ochtends in de strijd tegen wallen ook weleens met ijskompressen, theezakjes of plakjes komkommer door het huis hebt rondgelopen. 

Krijg je, ondanks dagelijks gebruik van een oogcrème en voldoende slaap toch nog regelmatig te horen dat je er ‘zo moe uitziet‘, dan zouden fillers weleens de oplossing kunnen zijn. De donkere verkleuring onder je ogen smeer je namelijk met geen enkele oogcrème weg. De kans is groot dat de bloedvaten die door de huid heen schemeren de oorzaak van jouw permanente vermoeide blik zijn.

behandeling-wallen-met-fillers

Behandeling wallen met fillers

Soms kom je er dus niet met een DIY-masker tegen donkere wallen en zul je de natuur een handje moeten helpen. In deze video zie je hoe cosmetisch arts Peter den Otter een vermoeide blik behandelt met Restylane Perlane.

Furrow op Instagram