arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beautytrainen: slanke knieën

Beautytrainen: slanke knieën

Als je dacht dat de rimpels in je gezicht al hardnekkig zijn, dat is niets vergeleken met de strijd tegen die op je knieën. Vanwege de extra huid op onze knieën (je moet je benen toch kunnen buigen en strekken) is de afname van collageen en de invloed van de zwaartekracht op die plek extra zichtbaar.

Mooie knieën ontstaan niet spontaan terwijl je op de bank koekjes aan het eten bent. Er zit helaas niks anders op dan naar de sportschool te gaan. Het trainen van je knieën heeft namelijk niet alleen effect op je spieren, maar het zorgt er ook voor dat de huid strakker komt te staan (lees: slanke knieën).

Als je daarnaast ook nog eens je serum, dagcrème en zonbescherming uitbreidt naar je knieën, maken rimpels op die plek geen schijn van kans.

In deze video legt personal trainer Niek Warrink van Kaizen Gym de oefening uit voor mooie benen en vertelt hij het geheim achter slanke knieën.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram