arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beauty Smoothie met Mari van de Ven

Nederlands visagist Mari van de Ven is als geen ander bezig met mooi oud worden. Zo is hij minimaal drie keer per week in de sportschool te vinden, houdt hij zich keurig aan het strakke regime van Obagi én probeert hij ook nog eens zo gezond mogelijk te eten. Dat lukt meestal, op een wekelijks patatje met mayonaise na. 

Beauty Smoothie met Mari van de Ven

Rood is niet alleen de kleur voor deze herfst, het is ook dé kleur van de Beauty Smoothie van Mari van de Ven. Door de aanwezigheid van rode bieten, frambozen, aardbeien, blauwe bessen en gember zit hij bomvol met antioxidanten en mag hij met recht een Beauty Smoothie genoemd worden.

Trouwens, om ervoor te zorgen dat hij ook echt bijdraagt aan een mooie huid, maken we de Beauty Smoothie van Mari natuurlijk met een slow juicer. Niet zo maar een slow juicer, want de Hurom Slowjuicer is ook favoriet bij niemand minder dan Oprah Winfrey. En jij kunt hem winnen!

Beauty-Smoothie

Wil je na het zien van deze video voortaan jouw smoothies ook op deze manier maken? Geef dan in een comment aan uit welke ingrediënten jouw Beauty Smoothie bestaat en maak kans op deze Hurom slow juicer ter waarde van 529,00 euro.

Wil je voortaan ook jouw smoothies maken met de slow juicer van Oprah Winfrey? Voor meer informatie kun je terecht op de website van slowjuice.nl

Meer beauty smoothie recepten?

Via deze website vind je een mooi pakket met diverse e-books en zelfs één fysiek boek die vol staan met groene smoothies, beauty smoothies en veel meer! Ik gebruik dit pakket regelmatig om nieuwe recepten voor smoothies te proberen.

Furrow op Instagram