arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beauty Smoothie met wortel

Met temperaturen boven de 20 graden en volop zon, kunnen we dit weekend officieel spreken van oudewijvenzomer, oftewel: nazomer. Geniet je maximaal van het weer, maar staat de zonnebrandcrème na de vakantie stiekem achter slot en grendel, dan biedt de antioxidant betacaroteen enigszins uitkomst. 

Betacaroteen is niet namelijk alleen verantwoordelijk voor de oranje kleur van abrikozen, perziken, mango en wortels, maar voorkomt ook huidveroudering door de zon. En ook niet geheel belangrijk: hij geeft een egale verkleuring aan je huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je zomerse kleurtje lang blijft behouden. Je vindt er dan ook ladingen van terug in deze Beauty Smoothie met wortel.

Benieuwd naar het recept? In deze video zie je hoe ik samen met Charlotte Batenburg van Pinky Polish een Beauty Smoothie met wortel maak.

Furrow op Instagram