arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
beauty-smoothie-vincent-croiset

Vincent Croiset

Sinds Vincent Croiset in oktober 2009 in Belèm voor het eerst met de açaibes in aanraking kwam, is hij verslaafd. Terug in Nederland gaat er dan ook geen week voorbij dat hij geen smoothie met açaibessen drinkt.

Zijn verslaving is begrijpelijk, want de açaibes wordt echt als superfruit gezien. Zo zit deze kleine bes echt bomvol antioxidanten en dan komt er nog een hele waslijst van voordelen achteraan zoals: je krijgt er energie van, je valt ervan af, hij is cholesterolverlagend, goed voor je libido en hij verbetert je immuunsysteem. Daarnaast zorgt de bijzonde smaak van noten en chocolade ervoor dat de vrucht echt enorm populair is.

Beauty Smoothie met Vincent Croiset

Het gaat hier trouwens wel om de versgemaakte pap die veruit gezondst is. Die is alleen niet zo heel makkelijk verkrijgbaar… In deze video zie je hoe Vincent en ik een Beauty Smoothie maken met verse açaibessen.

Furrow op Instagram