arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Beauty Smoothie met groente

Smoothies zijn hot and happening, en de hele wereld lijkt zich te werpen op de groene smoothies. Maar groen betekent ook spinazie, boerenkool of andijvie, oftewel groente. En laten we eerlijk zijn, boerenkool is in een stamppot al niet lekker, laat staan in je smoothie. Gezonde smoothies zijn leuk, maar ze moeten natuurlijk wel lekker zijn. 

Om de smaak van rauwe groente zo veel mogelijk te verbloemen, kun je gelukkig ook kiwi’s, banaan, appels, peren en ananas door je smoothie doen. En laat dat dan ook meteen de meest gemaakte fout zijn: door de enorme hoeveelheden fruit, bevatten de meeste smoothies dan ook veel te veel suikers.

beauty-smoothie-met-groente

Beauty Smoothie met groente

In deze video zie je hoe ik samen met Ivana Perkovic een Beauty Smoothie met groente maak en legt ze uit hoe je ervoor kan zorgen dat jouw sapjes voortaan wel gezond zijn én een vol gevoel geven.

Furrow op Instagram