arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Basiscursus rimpels: statische en dynamische rimpels

Basiscursus rimpels: statische en dynamische rimpels

De ene rimpel is de andere niet en om te beginnen heeft elke rimpel zijn eigen naam. Zo vormen de rimpels tussen je wenkbrauwen samen de fronsrimpel, worden de kleine lijntjes om je ogen kraaienpootjes genoemd en de welbekende neus-lippenplooi is weer een benaming voor de lijnen die van je neus tot je mond lopen.

Daarnaast vallen rimpels ook allemaal in een bepaalde categorie. Zo kun je je rimpels onderverdelen in statische en dynamische rimpels. Behalve dat ze totaal verschillend zijn, ontstaan ze ook op een andere manier en vragen ze elk hun eigen aanpak.

Het wordt bijna tijd dat er een officiële antirimpelopleiding komt. In deze video leert esthetisch arts Stephan Marks ons de basiskennis over rimpels en laat hij zien hoe je statische en dynamische rimpels kunt herkennen.

Furrow op Instagram