arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Amsterdam Fashion Week Maidenform, The Art of Form

Beautygloss en Furrow bij de Amsterdam Fashion Week Maidenform

Amsterdam was de afgelopen 5 dagen in de ban van de Amsterdam Fashion Week. Niet voor niets was #afw de hele week trending topic op Twitter. Zaterdag 26 januari vond de modeshow plaats van Maidenform op de Fashionweek. Tussen alle fashiondesigners viel deze lingerieshow natuurlijk enorm op. Halfnaakte modellen, lingerie en shapewear in één show zijn sowieso een garantie voor succes.

Maidenform mag dan 91-jaar oud zijn, het merk zelf is allesbehalve ouderwets. Corrigerend ondergoed zag er vroeger hetzelfde uit als de onderbroek van mijn oma, tegenwoordig is shapewear niet meer van normale lingerie te onderscheiden. In dit filmpje liet ik eerder zien hoe mooi de shapewear van Maidenform is.

Amsterdam Fashion Week Maidenform

Tijdens de Amsterdam Fashion Week mag je geoorloofd mensen aanstaren, want dit is een evenement van ‘gezien en gezien worden’. Het is echt mijn hobby om ongegeneerd mensen te mogen bekijken, dus ik was echt helemaal op mijn plek tijdens deze modeshow van Maidenform. Ondanks dat ik niet op vrouwen val, vind ik het dus echt fantastisch om naar de modellen op de catwalk te kijken, maar volgens mij heeft elke vrouw dat (toch?). Niet voor niets is de Fashion show van Victoria Secret één van de populairste programma’s van de vrouwenzender Net5.

Laten we eerlijk zijn: de modellen op de catwalk zijn al zo volmaakt, dat er bijna niets te corrigeren valt, maar toch was het fijn om te zien dat zelfs volmaakte modellen in lingerie soms ook een vetrolletje hebben. Dus ook als je een geweldig figuur hebt, is de lingerie van Maidenform een must, want dit merk heeft naast shapewear namelijk ook gewoon echt hele mooie lingerie.

Ik heb de modeshow gefilmd. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de Fashion show. Let op: zelfs als je valt, blijft de lingerie van Maidenform perfect zitten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram