arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
TNcleanmealschallenge

21 dagen dieet: Clean Meals-challenge

Dadels in plaats van snoep, een speltkoek in plaats van een gebakje en natuurlijk zijn koolhydraten ook verboden terrein. Kortom: altijd aan de lijn, maar stiekem nog steeds te zwaar. Daarnaast gebruikte ik ook nog het excuus van hormonen en mijn leeftijd (35+) dat het me echt niet lukte om af te vallen. Totdat mijn personal trainer Guy van der Reijden me heel bestraffend aankeek en zei: “Wat een onzin. Je eet gewoon niet goed. Doe maar eens het 21 dagen dieet (Clean Meal-challenge) en ik beloof je dat je zult afvallen.”

21 dagen dieet

Het 21 dagen dieet staat voor 3 weken supergezond en clean eten. Crackers met kipfilet, magere kwark, eiwitten en Clean Meals.

Terwijl de meeste diëten het woord dieet willen vermijden om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken, is de Clean Meal Challenge gewoon een dieet. 21 dagen afzien, niets meer en niets minder. Nou ja, ‘minder’ wel, want je mag helaas geen koekjes, geen frisdrank, geen snoepjes, geen cappuccino’s, geen sausjes en geen brood.

Dit dieet is geen hogere wiskunde, maar is een combinatie van de juiste maaltijden en ouderwets calorieën tellen.

Clean Meals

Clean Meals zijn kant-en-klare maaltijden en bevatten namelijk veel hoogwaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen én het allerbelangrijkste: ze zijn zeer laag in calorieën.

En laat er geen misverstanden over ontstaan: de Clean Meals zijn natuurlijk geen wondermiddel, maar ze zijn vooral heel makkelijk in gebruik en door deze maaltijden leer je wat voeding met je lichaam kan doen.

In deze video vertel ik je alles over het 21 dagen dieet én daag ik je uit om mee te doen.

Tip: Je kunt tijdens het dieet de Clean Meals heel goed combineren met zelfgemaakte maaltijden. Dat geeft iets meer variatie en maakt het betaalbaar. Let wel op dat je dezelfde samenstelling gebruikt.

Wat het ook betaalbaar maakt, is dat je met de code FURROW10 10% korting krijgt. Kijk voor meer informatie over dit dieet op de website van Clean Meals. 

Furrow op Instagram