arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
PlexR kosten

Wat zijn de kosten van een PlexR-behandeling?

Je kunt zowel je bovenoogleden, onderoogleden, kraaienpootjes, rokerslijntjes, kaaklijn, hals én decolleté behandelen met de PlexR. Maar niet elke behandeling kost evenveel. Cosmetisch arts Monique Dikrama: "Bij de PlexR wordt vaak een prijs berekend per zone. Natuurlijk betaal je niet bij elke kliniek hetzelfde, maar hou rekening met een gemiddelde prijs van 500 euro per zone."

De onderoogleden zijn één zone, de bovenoogleden één zone en de kraaienpootjes en rokerslijntjes ook. "Voor de hals en decolleté is het moeilijker om van tevoren een inschatting van de prijs te maken. De oppervlakte van het te behandelen gebied speelt een rol, maar het heeft er ook mee te maken hoeveel huidoverschot je hebt. Kortom: hoe intensief de behandeling is en hoeveel tijd je ermee bezig bent. Daarom kan je eigenlijk niet vooraf exact aangeven wat de kosten van de behandeling zullen zijn."

Aanbieding PlexR

Als je meerdere zones tegelijkertijd laat behandelen kan de prijs ook verschillen. "Als je ervoor kiest om je oogleden te verstrakken én ook je kraaienpootjes te behandelen, dan kan je een combinatie-aanbieding doen. Maar ook hiervoor geldt, dat dit geen standaardgegeven is."

Soms zijn er ook meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. "Soms is de eerste behandeling heel intensief en gebruik je de tweede behandeling alleen om het restant huidoverschot te corrigeren. Maar dat betekent niet dat je voor de tweede behandeling ook de volledige prijs hoeft te betalen. Het verschilt alleen per persoon. Daarom is het ook zo lastig om van tevoren precies aan te geven hoeveel je moet betalen."

Consult

Om achteraf niet voor verrassingen te komen staan en precies te weten waar je aan toe bent, is een intake ook zo belangrijk. "Tijdens een consult kan je bespreken welke mogelijkheden er zijn, hoe je je moet voorbereiden op de behandeling, wat je kan verwachten en dan wordt vanzelfsprekend ook de prijs besproken."

En hoe verleidelijk ook, laat je niet misleiden door aanbiedingen, kortingsacties of andere misleidende reclame: "Bezuinig niet op je gezicht. Baseer je keuze niet op de prijs. Links- of rechtsom betaal je waarschijnlijk overal hetzelfde."

Furrow op Instagram