arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
stel-je-vraag-2

Stel je vraag

Wat is nu de beste antirimpelcrème?” en “Ik stoor me zo aan de rimpels in mijn voorhoofd, maar wil echt geen botox. Wat kan ik doen?” Furrow bestaat nu 1,5 jaar en er komen steeds meer vragen uit onverwachte hoeken. Het komt tegenwoordig zelfs voor dat ik rimpeladvies in de supermarkt aan het geven ben. Zo ontzettend leuk.

Er zijn nog een hele hoop vragen onbeantwoord. Ook vragen waar ik het bestaan niet eens van weet. Daarom kun je vanaf nu elke vrijdag een vraag stellen in de nieuwe rubriek ‘stel je vraag‘ op het gebied van huidverzorging, botox, fillers, make-up, vitamine A-zuurcrème, huidproblemen of een algemene vraag over rimpels.

stel-je-vraag

Stel je vraag

Vanaf vandaag zal ik elke vrijdag samen met een deskundige, cosmetisch arts, een BN’er of een huidtherapeut, tandarts of haarspecialist één vraag beantwoorden. Er staat een heel team van experts klaar.

En: de vraag van de week zal beloond worden met een prijs. Dat kan een gezichtsbehandeling zijn, een serum, antirimpelcrème of het serieuze werk: botox of fillers.

Deze week kun je met jouw vraag het collageenserum van Dermaquest ter waarde van 58 euro winnen (morgen review!). Bij dit serum draait het allemaal om het stimuleren van collageen type III. Dus: kom maar op je met je vragen, we hebben er zin in.

Furrow op Instagram