arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Vitamine-infuus gevaarlijk?

Is het vitamine-infuus gevaarlijk?

Hoe ver ga je in de zoektocht naar een gezonde levensstijl? In principe is het vitamine-infuus niet gevaarlijk en is de kans op een (allergische) reactie op deze behandeling nagenoeg verwaarloosbaar, maar de vraag is of je überhaupt het risico wilt lopen?
Kun je weinig energie, het versterken van je immuunsysteem of je huid voorzien van een stralende glans niet beter op een andere manier oplossen?

Antikater-infuus

Vooral de Ultraviv, waarmee je door het toedienen van vocht én medicijnen zelfs de ergste kater binnen een mum van tijd laat verdwijnen, is dan ook veelbesproken.

Wat zijn de risico's van het vitamine-infuus? En kan iedereen deze behandeling zomaar ondergaan? In deze video geven cosmetisch artsen Jani van Lochem en Job Thuis het antwoord.

Furrow op Instagram