arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Christmas ready in één week

Christmas ready in één week

Stress! Niet alleen van de boodschappen, cadeaus en familieverplichtingen, maar ik zie grauw en grijs. Waarschijnlijk ben ik te laat voor een peeling, maar zijn er andere dingen die ik kan doen om er goed uit te zien met de feestdagen?

Cosmetisch arts Patrice Visser: "De eerste en tegelijkertijd ook de meest eenvoudige stap, is om in de week voor kerst je menu aan te passen. Van alcohol, en met name rode wijn, is bekend dat hij huidaandoeningen zoals rosacea kan verergeren. Het kan zeker geen kwaad om tijdelijk geen alcohol te drinken."

Hetzelfde geldt voor suiker, chocolade en zuivel. "Het is nog steeds niet wetenschappelijk aangetoond, maar bepaalde voedingsmiddelen kunnen een trigger zijn voor huidaandoeningen zoals acne. Nogmaals: het hoeft niet en er zijn grote individuele verschillen, maar wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan zul je de kerstkransjes even moeten laten staan. Of in ieder geval beperken tot de kerstdagen."

SculpSure is de eerste FDA-goedgekeurde laserbehandeling voor vetreductie. Met behulp van deze laser kun je vet op een snelle en effectieve manier laten verwijderen zonder operatie.

Botox helpt je de feestdagen door

En voor de quick fix is er natuurlijk altijd botox: "Botox ligt het meest voor de hand, aangezien dat na 3 dagen begint te werken."
En botox helpt je de feestdagen door. "Botox vermindert een depressie, werkt tegen migraine en kan zelfs spanningshoofdpijn verminderen."

Een diepe peeling in de week voor Kerstmis is misschien niet het beste plan, maar een oppervlakkige peeling kan geen kwaad. "De Mela Ligthening Peel heeft geen voorbereidingstijd nodig, nauwelijks bijwerkingen, maar geeft wel snel resultaat."
En als je dan toch bezig bent, laat meteen even je vaatjes wegflitsen. "Met behulp van OPL kun je roodheid verminderen en gebroken bloedvaten wegflitsen. Een egale huid oogt rustiger en gezonder."

Fillers

Voor fillers is het waarschijnlijk net iets te laat. "Blauwe plekken kunnen hardnekkig zijn en kunnen soms wel een week aanhouden."

Spijt komt na de zonde, maar gelukkig kun je na de feestdagen alle kerststollen, oliebollen en champagne zonder problemen weglaseren met de SculpSure. "SculpSure is de eerste FDA-goedgekeurde laserbehandeling voor vetreductie. Met behulp van deze laser kun je vet op een snelle en effectieve manier laten verwijderen zonder operatie."

Het resultaat laat alleen wel zes weken op zich wachten: "Misschien niet helemaal op tijd voor deze kerst, maar dan weet je tenminste wel zeker dat het in 2018 goed zit."

Furrow op Instagram