arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
breast-gro-ervaringen-1

Breast Gro ervaringen

Hoe kan het dat de ervaringen met BreastGro zo verschillend zijn?

Linda Uijtewaal, TS Products: “BreastGro stimuleert het bestaande klierweefsel in je borsten om verder te ontwikkelen, waardoor het volume van je borsten kan toenemen. Maar verwacht niet dat je met BreastGro ineens van een A naar een E-cup gaat. Het is geen wondermiddel.” 

BreastGro is een natuurlijk voedingssupplement, op basis van hopextracten, soja-extract en granen die de aanmaak van bestaand klierweefsel bevorderen. En het is juist het bestaande klierweefsel dat van invloed is op het resultaat van BreastGro: “Het is oneerlijk, maar hoe meer klierweefsel er in de borsten aanwezig is, hoe meer resultaat je hebt van de capsulekuur. Als je van nature kleine borsten hebt (en dus weinig klierweefsel), dan valt er soms gewoon weinig te ontwikkelen.”

“Heb je cupmaat B (gemiddelde volume is 250 ml) dan kun je rekenen op een toename van gemiddeld 50 ml en bij een cupmaat C (gemiddeld 300 ml) kun je op een toename van gemiddeld 60 ml rekenen.”

breast-gro-ervaringen-3

Vooral de eerste 6 tot 8 weken zeggen iets over het uiteindelijke resultaat: “Je kan niet verwachten dat je na twee maanden al grotere borsten hebt, maar het is wel belangrijk dat je in de beginfase een tinteling bemerkt. Als er na 6 tot 8 weken geen enkele verandering waarneembaar is, is de kans dat het na een halfjaar aanslaat heel klein.”

“Na 3 maanden gebruik kunnen je borsten al steviger zijn, voor een vergroting volg je de kuur 6 tot 8 maanden. Om het behaalde resultaat te behouden is een onderhoudsdosering van 2 capsules per dag noodzakelijk.”

En dan spelen zwangerschap, schommelingen in je gewicht en natuurlijk ook de overgang een rol met betrekking tot het uiteindelijke resultaat van BreastGro. “Het kan zijn dat de grootte van je borsten ook nog eens verandert. Dat je na je zwangerschap ineens van een A- naar een C-cup gaat. En andersom is soms ook het geval.”

En voor de moeders onder ons is er goed nieuws: “Uit klinisch onderzoek komt naar voren dat vrouwen die kinderen hebben gekregen het meeste effect met BreastGro behalen. De directe reden hiervan komt niet naar voren uit het onderzoek, mogelijk dat dit in de toekomst nog nader onderzocht gaat worden.”

Afvallen BreastGro

Ook gewichtsverlies gaat vaak hand in hand met een hernieuwde cupmaat: “Meestal is afvallen niet alleen van invloed op het vetgehalte in je borsten, maar ook op bestaand klierweefsel. Je kunt BreastGro gewoon gebruiken tijdens een dieet, maar er is een kans dat het uiteindelijke resultaat hierdoor wel tegenvalt.”

breast-gro-ervaringen-2

BreastGro moet je eigenlijk ook niet zien als een alternatief voor een borstvergroting. “Met de capsules, in combinatie met de Volumizing Cream en de Lifting Gel kun je bij dagelijks gebruik bijvoorbeeld echt de stevigheid, maar ook de kwaliteit van je huid verbeteren.” 

Een kwestie van ‘managing expectations’ dus: “BreastGro is echt een natuurlijke en veilige manier om de stevigheid en de omvang van je borsten te verbeteren. Het zorgt voor net dat beetje extra volume, stevigheid en ondersteuning. Maar dat kan soms al een wereld van verschil zijn.”

Stel je vraag

Er zijn nog een hele hoop vragen onbeantwoord. Daarom kun je elke vrijdag een vraag stellen in de rubriek ‘stel je vraag‘ op het gebied van huidverzorging, botox, fillers, make-up, vitamine A-zuurcrème, huidproblemen of een algemene vraag over rimpels. Er staat een team van deskundigen voor je klaar: cosmetisch artsen, BN’ers, huidtherapeuten, tandartsen en haarspecialisten. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Dus: stel je vraag.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram