arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Werkt magnesium tegen rimpels?

Werkt magnesium tegen rimpels?

Wat is dat toch met magnesium? Het mineraal is goed voor je botten, goed voor je geestelijke balans, maar werkt het ook tegen rimpels? Ik was te gast bij Koffietijd om je alles over de werking van dit bijzondere mineraal te vertellen. Kijk je mee?

Magnesium

Magnesium komt in vele soorten en maten: je vindt het in voeding (bananen, avocado's, volkoren producten en noten), in supplementen en in cosmetica. En dat laatste is relatief onbekend.

Zarqa

Huidverzorgingsmerk Zarqa heeft een nieuwe lijn ontwikkeld waarin het allemaal draait om magnesium. Naast magnesiumolie en magnesiumshampoo vind je in deze lijn ook de Zarqa Pro-Age dag- en nachtcrème.

Naast hyaluronzuur, bevat de dagcrème ook extra geconcentreerd magnesium PCA, dat diep doordringt in je huid. Hierdoor is je huid beter in staat om vocht vast te houden en kun je zelfs fijne lijntjes verminderen.

Tip: In de Furrow WinterBox vind je Zarqa bodylotion met magnesium.

Magnesium werkt ook goed tegen stress. Het wordt niet voor niets het anti-stressmineraal genoemd.
Supplementen met magnesium kunnen er dan ook voor zorgen dat je beter slaapt. En als je dan toch bezig bent, gebruik dan meteen de Pro-Age nachtcrème.

Over magnesium kan je uren doorpraten. Na afloop van de reguliere uitzending kon je dan ook al je vragen stellen via Facebook LIVE.


Hoeveel magnesium heb je dagelijks nodig? Welke supplementen zijn het beste? En kan je ook te veel magnesium binnenkrijgen?


Uitzending gemist? Geen stress, via de website van Koffietijd kun je hem de komende tijd gewoon terugkijken.

Furrow op Instagram