arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow Sleeping Beauty Box

Achter de schermen bij de fotoshoot van de Furrow Sleeping Beauty Box

Ik slaap slecht. En volgens mij ben ik niet de enige. Vandaar dat ik ook zo trots ben op het thema van de nieuwe FurrowBox: Sleeping Beauty.
Niets is fijner dan mooi wakker worden. Correctie: goed slapen en 8 uur later mooi wakker worden, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

In de nieuwe Furrow Sleeping Beauty Box draait het allemaal om lekker slapen. Maar liefst 14 volwaardige topproducten die je slapend mooi maken. En helpen om beter te slapen.

Volgende week komt hij online, maar nu alvast een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot in bed bij één van de mooiste hotels in Amsterdam: Canal House.


Lucovitaal Melatonine thee

Ik zweer bij deze thee. Elke avond drink ik (samen met mijn zoontje van 10 jaar) een kopje melatonine thee van Lucovitaal. We noemen het onze slaapthee.Achter het kopje thee zie je niet dat ik een onrustige huid heb. Net iets te veel chocolade gegeten deze week.

Professionele maskers van Croma Pharma (2 stuks)

In de Box vind je ook twee professionele sheetmasks van farmaceut Croma Pharma. Dit Oostenrijkse familiebedrijf produceert o.a. de saypha huyaluronzuurfillers, maar bieden ook maskers die je huid de optater geven die je nodig hebt.


Oxytocine massagehandschoen

Hoe lekker is een massage? Even helemaal niks, om vervolgens lekker te slapen. Deze massagehandschoen is verslavend. De negen balletjes maken het (knuffel)hormoon oxytocine aan en bevorderen de doorbloeding. Waardoor je ... beter slaapt.


BABOR Active Night

Je nacht is niet compleet zonder de ampullen van BABOR. Deze ampullen doen ’s nachts, als jij dus lekker ligt te slapen, hun werk en zorgen ervoor dat je huid ’s ochtends optimaal hersteld is.


Reset After Drink

Spijt komt na de zonde, vooral als je net iets te veel hebt gedronken. Maar niet met Reset After Drink. Deze gezonde cocktail met antioxidanten zorgt ervoor dat je de volgende ochtend geen kater hebt. Echt!

Drink dit voordat je gaat slapen en de werkzame bestanddelen (antioxidanten zoals gluthation en choline, aminozuren en vitaminen) zorgen ervoor dat je lichaam meer enzymen aanmaakt die de acetaldehyde uit je lichaam verwijderen.


Sneak preview

Deze photo diary is een sneak preview, dus zonder meteen de hele inhoud te verklappen kan ik vertellen dat je met de Furrow Sleeping Beauty Box geen wallen meer hebt, puffy eyes tot het verleden behoren, je tanden witter dan wit zullen zijn en je wangen worden voorzien van een gezonde blos.

Volgende week zal Furrow volledig in het teken staan van slapen, waaronder een persoonlijke column over mijn slapeloosheid en een LIVE Unboxing op woensdagochtend van de Furrow Sleeping Beauty Box. Stay tuned.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram