arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
The White Dinner

Photo Diary: White Dinner Amsterdam

Vijftig vrouwelijke social influencers, een indrukwekkende witte dinertafel en 7 exclusieve merken vormen samen het tafereel voor het jaarlijkse White Dinner Amsterdam.

Op donderdag 30 maart werd The Harbour Club Next Door voor de tweede keer omgetoverd tot witte ballroom, waar invloedrijke vrouwen zoals Leontien Borsato, Isa Hoes en Angela Groothuizen kennis konden maken met de nieuwste trends op het gebied van beauty, fashion, gadgets, travel en lifestyle. Kijk je mee met mijn Photo Diary van dit bijzondere evenement?Wit, witter, witst

Bij The White Dinner draait alles om de kleur wit. Deze kleur verbroedert, maar straalt daarnaast ook feest en vreugde uit. Vanzelfsprekend is de dresscode voor de avond wit, maar ook de ruimte is wit versierd: witte bloemen, witte kroonluchters, witte cocktails en witte macarons. Zelfs de cocktail van de avond (Licor 43 Orochata) is wit.


Onderverdeeld in groepen nemen we elk kwartier plaats aan een ronde tafel, waarbij we meer achtergrondinformatie krijgen van de aanwezige merken. Avanca vertelt ons alles over het ToughGlass en daagt ons uit om met een mes een kras te maken op het beeldscherm van een smartphone, Omoda laat de schoenentrends voor het voorjaar zien én All Time Favourites (mijn all time favoriete shopper) toont de nieuwste prints en accessoires.


O, en je kunt ook ter plekke je benen en oksels pijnloos laten ontharen bij Change Laserclinic, je wenkbrauwen laten bijwerken bij de GreatBeautyBar en Hannah doet ondertussen nog een huidanalyse.


Metakids

Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn, daarom koppelt Friends of The Brands een goed doel aan hun events. Naast de speeddates met de verschillende merken werden we ook voorgesteld aan Metakids. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een metabole ziekte (stofwisselingsziekte). Het sociale netwerk van de aanwezige gasten wordt tijdens het White Dinner gebruikt om meer bekendheid aan deze relatief onbekende ziekte te geven, maar natuurlijk ook om extra geld in te zamelen.En zoals gebruikelijk wordt de avond afgesloten met het 'White Dinner'. Live muziek, kabeljauwfilet op een bedje van risotto en de éclairs en macarons van Richenels Patisserie maken deze onvergetelijke avond nog onvergetelijker.

Furrow op Instagram